Tripla Apex #017 - Rhino motoron (2. rész)

2015-06-28

Tovább folytatjuk Szimcsák "Szimi" Attila kíméletlen faggatását. Kapunk némi bepillantást a kulisszák mögé a hazai motorospiac 2008-as összeomlásával kapcsolatban. 40 felé közeledve muszáj elgondolkodnod az amerikai túrán, Szimi ehhez is ad frankó tippeket. Jobb, ha tudod, hogy a csapból ott sem kóla folyik, de Szimi élménybeszámolója a nyugati partról beindította a nyálelválasztásunkat. A Rhino Tours hamarosan lemegy kutyába és belevág a "világkalandor" projektbe, velük te is meghódíthatod Dél-Amerikát a 14 naposra tervezett túrájukon. Lennél corner marker? Vagy nem is tudod mi az? Az adásból ez is kiderül. GP Honda, Kawasaki H2, Ducati Desmosedici RR: álmodozunk, értetlenkedünk, más meg ruhafogasnak használja! Bárhová is növi ki magát a Rhino Tours, mi drukkolunk Sziminek és csapatának.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 30,04MB - Duration: 1:05:34 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #016 - Rhino motoron (1. rész)

2015-06-20

Az exkluzív különkiadás első része, amelyben Szimcsák Attila, a Rhino Tours egyik atyja és túravezetője a vendégünk. Szimit motoros evolúciójáról faggatjuk, majd a Rhino Tours alapításáról és céljairól beszélgetünk. Szuper sztorik a kezdeti botladozásokról, a túravezetőkről és a Rhino Tours által szervezett túrák részleteiről. Résztvevők, motorok, útvonalak, szabályok, evés-ivás - minden sorra kerül, a BMW pedig kap egy kis ingyenreklámot. Mi csak kérdezünk, Szimi pedig válaszol. Ne tedd messzire a motorkulcsot, ha meghallgatod kedved lesz nyeregbe pattanni!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32,03MB - Duration: 1:09:54 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #015 - Az első gumi

2015-06-15

Nehéz ébredés után könnyed csevegés a magát Hondásnak valló Stonerről. Talán ő vitte félre az idei gép fejlesztését? David Emmett statisztikákkal igazolja a gyártók erősorrendjét, ami a kárörvendők szerint persze csak MM93 jellemét fejleszti. Amúgy lassan "Mr. Perfect" Lorenzo-t kezdjük el utálni, a Ducati meg szinte felszáll az egyenesek végén. De bármit csinálnak a többiek, a végén Rossit imádja a nép! Mi biztosan nem veszünk utcai MotoGP Hondát, még akkor sem, ha új fejlesztésű Michelin feszül rajta. Biaggi és Lorenzo kapcsolata több mint gyanús, szerencsére a motoros bőrgúnya légzsákja mindentől megvéd. Kovax a Schuberth új arca, bár nyakizmai nem bírják a súlynövekedést. Maz újra a pályán keni az R6-nak, hamarosan gumicserével próbálja visszahozni legjobb idejét. Vezetői tréning motorral? A Tripla Apex hipsztere szkeptikus, de szerinte a lane-splitting rendben van, akár villanymotorral is. Az eddigi egyik legjobb!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32,48MB - Duration: 1:10:54 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #014 - Bringák és talicskák

2015-06-01

Nem ér váratlanul, hogy az idei suzukai 8 órás futamon a Yamaha egy erősen "B" kategóriás csapattal fog indulni. Mugello GP esélyeket latolgatunk a pénteki edzéseredmények alapján, majd Rossi egyedi festésű sisakjairól beszélgetünk. Kiderül, hogy melyikünk nem járt még a hangulatos toszkán versenypályán. Távol-keleti MotoGP túrát tervezünk büntikassza finanszírozással, majd szalonképtelen szavakkal illetünk elég klassz bringákat. Felháborító, hogy egyesek szerint a sorkettes motoroknak nincs működési kultúrája, de ettől még nem kell V8-as motort építeni, vagy a konnektoros verziót választani. Az megvolt már, hogy Maznak ismét van motorja?!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 39,49MB - Duration: 1:26:01 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #013 - A harmadik legjobb motor

2015-05-23

A 13-as szám bűvöletében kicsit savazzuk Maz motorhiányát, majd a MotoGP történéseiről beszélgetünk. Egyesek szerint a Honda már csak a harmadik legjobb gyári motor a mezőnyben. Márquez és Iannone fantasztikus csiki-csukiját a szezon eddigi legizgalmasabb csörtéjeként értékeljük. Röviden esélylatolgatunk Mugelloval kacsolatban. De ki az a David Emmett? És ki az az Alex Briggs? A Kalóz ismét felcsatolhatja szemvédőjét, pedig a kétszázzal száguldó magyar mentőmotorosok lehet, hogy még őt is megfognák féktávon. A "bilibe lógó kéz" rovatban a BMW F800 R, az R1200 RS, a Kawa Z1000 és az új Africa Twin a téma, de kinek a pap, kinek a papné... Hallgassátok, szerencsét hoz!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 33,55MB - Duration: 1:13:14 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #012 - Quick & Dirty

2015-05-11

A Rózsaszín Elefánt mámorában kiosztunk pár kokit Lorenzonak a nem túl szerény futamgyőzelemért, tovább ekézzük a HRC-t (mert megérdemlik) és kiröhögjük Iannone-t a jerezi rajtmalőrért. MM-ről akkor is beszélni kell, ha éppen nincs nyerő szériában, aztán Rossi motorjának képein felváltva élvezünk és szörnyülködünk a kendácsoláson. Kiderül, hogy Maznak nincs zoknija, de a legtutibb, hogy megpróbáljuk becserkészni Kovács Nikit egy adás erejéig. Újra téma a Kawasaki H2(R), de olyan háromlábú fiúk vagyunk, hogy az R nélküli verzió már nem is elég bitang... Mondjuk az se piskóta, aki Hayabusával gymkhanázik. Lehet, hogy Maznak motorja sincs már, Kovax meg annak ellenére veszi a nyomtatott motoros médiát, hogy rühelli a tartalmukat.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 30,3MB - Duration: 1:06:07 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #011 - Zabálás motoron

2015-05-03

A múlt héten kimaradt adás után masszív tartalommal térünk vissza: szőr mentén beszélgetünk a Moto3-as tehetségről (D. Kent), majd a nagyok körül  csapongunk. Rossi és Márquez argentínai csatája megunhatatlan téma, ahogy a HRC érthetetlen döntése Aoyama alkalmazásáról Dani Pedrosa helyett. Stoner még passzív állapotában is vitákat generál, egyesek pedig már a Ducatin száguldva látják visszatérni. Bosszankodunk a WSBK magyar armadájának sikertelensége miatt, kicsit robogózunk, végül pedig arról értekezünk, hogy mit, mikor és mennyit kell enni-inni motorozás közben.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 35,36MB - Duration: 1:17:11 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #010 - Hétvégi Pegram

2015-04-19

Eheti adásunkban visszatérünk a Stoner / HRC incidensre, szóba kerül a Termas de Río Hondo FP1 / FP2, majd ugrunk a WSBK-ra, ahol többek között újonnan felfedezett hősünkkel, Larry Pegrammel foglalkozunk. Szentelünk egy kis időt az Erik Buell Racing elmúlásának, és kielemezzük az EBR 1190RR-t, valamint a Kawasaki H2R-t. Figyelem, alkoholtartalma miatt kiskorúak csak szülői felügyelettel fogyaszthatják!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 25,23MB - Duration: 55:07 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #009 - Eszképizmus

2015-04-14

Szokás szerint MotoGP-vel kezdünk, megbeszéljük az FP2 eredményeit, előkerül megint, hogy Stoner miért nem indul Pedrosa helyett, majd átugrunk a WSBK-ra és reálisan felmérjük a magyar versenyzők esélyeit Aragonban. Elmélázunk azon, hogy Rossi és Lorenzo indul-e együtt a suzukai 8 órás versenyen, egyesek ismét nem tudják kihagyni a kipufogóóó témáját, aztán pedig alaposan kivesézzük Kovax nagy európai körtúráját. Innen iszonyú profin átkötünk arra, hogy ki mit visz magával motorozáshoz, majd bemutatjuk a téma legnagyobb szakértőjét is.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 41,08MB - Duration: 1:29:45 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #008 - Ruhaduma

2015-04-06

Megint MotoGP-vel nyitunk: jön Stoner vagy nem jön Stoner? Pedrosa kapcsán megbeszéjük az "arm pump" jelenséget, megtudjuk, hogy Aoyama milyen versenyző, gyorsan átfutunk a MotoGP 2016-os szabálymódosításain és cikizzük Lorenzót a legújabb sisakbalesete miatt. Értetlenkedünk egy kicsit Crutchlow Ducatis kalandján, megnézzük az Avantia Racing eladó versenygépeit, és kiderül, hogy a Ducati még mindig tartozik Stonernek a 2007-es versenymotorjával. A sok GP téma után rátérünk a fő műsorszámra, részletesen elmondjuk, hogy ki miben motorozik, végül megpróbáljuk megtériteni Kovaxot az intercom használattal kapcsolatban. Újabb rettenetesen hosszú adás, sok kipufogóóóval és sakálröhögéssel!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 38,76MB - Duration: 1:24:41 m (64 kbps 44100 Hz)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |