Tripla Apex #023 - A Tripla Apex legr...

2015-09-11

Minden további kommentár nélkül.

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 0,83MB - Duration: 1:40 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #022 - "Te szép vagy, meg vedd le a pólódat!" - Kis Viki (2. rész)

2015-08-25

Nem szokványos hajnali csevegés a leggyorsabb magyar lánnyal, aki éli az álmát és mi nagyon szeretjük ezért (is). Viki a Le Visontával kóstolt bele az endurance világába, ahol a Delírium Racing tagjaként nyuszikkal versenyzett és történelmet írt az összelegózott Scarabeo nyergében. Viki nem volt még Kakucson, viszont szívesen segít lemenni 2.00-ra a Hungaroringen. Beszélgetünk az idei és jövőbeli tervekről, valamint betekintést nyerünk az EJC sorozat kulisszái mögé. A műsorban megtalálod a millió dolláros kérdést is: "Volt már nem motoros barátod?". Azért csak ésszel, a csaj nagyobb adrenalinra vágyik, mint a havi gázszámla, de esernyőtartó fiúnak még beférhetsz!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 35,37MB - Duration: 1:17:12 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #021 - Kis Viki (1. rész)

2015-08-18

Az új adás-szörny első része Wiccával, akit kitartóan faggatunk arról, hogyan vezet az út egy Yamaha Aeroxtól a LARRS bajnoki címig. Szóba kerül itt minden, a díjugratás, az első körök a kecskeméti gokartpályán, a kis Ninja, Papp Laci és az első komoly versenygép, a ZX-10R is. Hüledezünk egy kicsit azon, hogy fél szezon alatt hogyan lehet 21 másodpercet gyorsulni a Hungaroringen, és jönnek az amatőr versenyzés kulisszatitkai: licencek, versenyzők, barátok, ellenfelek és az első nagy csaták. Innen már majdnem egyenes az út a profi versenyezői karrier felé, további nehézségekkel, címszavakban: csapatok, szponzorok, Alpok-Adria, aztán sok sztori Katarból és az EJC futamokról. Kiderül az is, hogy melyik Viki kedvenc versenypályája és kit tart ufónak a csapattársai közül.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 47,28MB - Duration: 1:43:13 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #020 - Le Visonta exkluzív

2015-08-05

Kihelyezett tagozatok beszélgetése Ausztriából és Ausztráliából, "A távolság nem akadály!" jeligére. Mizéria a motorszállító vonat körül és sörgőzös semmittevés Naudersben, de ekkor Maz már beljebb van egy ezressel. Első benyomások, élmények és sztorik a Nyugat-Ausztria portyáról. Nincs már túra kütyük nélkül, de Rolandon még Maz is megrökönyödik: "Neked 15 amper nem elég 12 volton?!". Le Visonta 24 órás robogóverseny beszámoló, ahogy az ötödik helyezett ScooterApex csapat fele látta. Volt itt minden: gépátvétel, szabadedzés, bukások, mentő és drámai végjáték. Alul kevés volt a kraft a Motowell robogójában, de ezt a versenyt nem (csak) a tempó nyeri meg. Elárulunk néhány kulisszatitkot, ami neked is segíthet megnyerni a jövő évi őrületet, feltéve, hogy felférsz a rajtrácsra. Roland összebratyizott az indonéz hős Jeffrey Polnajával, még csapattak is együtt egy laza karikát. Amúgy már javában készül az ausztrál szezonra, csak az olajcsere hiányzik a bömöshöz. A következő adásokban Kis Vikit faggatjuk, ne hagyd ki, ha jót akarsz!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 33,75MB - Duration: 1:13:40 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #019 - Csak lassan, kisfiam!

2015-07-22

Le Visonta felkészülés, ahogy még a verseny előtt láttuk. Megtudhatod mitől nyílik szét a teljesítménygörbe és hová vártuk magunkat előzetesen. Az Assen befutóról soha nem késő értekezni, ketten egy ellen, de Kovax nem fogadja el a versenybíróság döntését. Maz kiderítette, hogy mitől őrült meg Lorenzo, de vajon mi van a Biaggi barátság mögött? Melandri nem túl elegánsan távozott a MotoGP világából, pedig 2005-ben még... Figyelem, az adásban helyreigazítás hallható! Márquez gumipókeren nyerte Sachsenringet? Úgyis a vége számít, az pedig mindenképpen hollywoodi lesz. Roland már készül a déli félteke szezonjára, a többiek pedig egy osztrák (Ausztria, nem Ausztrália) túrára.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 23,15MB - Duration: 50:30 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #018 - Le Visonta, könnyű motor és világbéke

2015-07-06

Klasszikus felállás, ezúttal vendég nélkül. Lorenzo már szinte nekünk kínos, de semmi pánik, Márquezt még mindig kitartóan savazza kétharmadunk. A katalán GP szilánkok mellett beszélgetünk a Le Visonta robogóversenyről (ahol indulunk!), ez még mindig olcsóbb, mint helyettesíteni egy GP pilótát. Esélylatolgatunk Assenre, bár mivel az utolsó 90 versenyt 5 versenyző nyerte, nincs nagyon nehéz dolgunk. Maz kicsit csorgatja a nyálát az NSR 250-re és a KTM 390 Adventure-re, ez utóbbi Rolandnak is bejönne egy "Ausztrália keresztbe" túrára.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 30,45MB - Duration: 1:06:27 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #017 - Rhino motoron (2. rész)

2015-06-28

Tovább folytatjuk Szimcsák "Szimi" Attila kíméletlen faggatását. Kapunk némi bepillantást a kulisszák mögé a hazai motorospiac 2008-as összeomlásával kapcsolatban. 40 felé közeledve muszáj elgondolkodnod az amerikai túrán, Szimi ehhez is ad frankó tippeket. Jobb, ha tudod, hogy a csapból ott sem kóla folyik, de Szimi élménybeszámolója a nyugati partról beindította a nyálelválasztásunkat. A Rhino Tours hamarosan lemegy kutyába és belevág a "világkalandor" projektbe, velük te is meghódíthatod Dél-Amerikát a 14 naposra tervezett túrájukon. Lennél corner marker? Vagy nem is tudod mi az? Az adásból ez is kiderül. GP Honda, Kawasaki H2, Ducati Desmosedici RR: álmodozunk, értetlenkedünk, más meg ruhafogasnak használja! Bárhová is növi ki magát a Rhino Tours, mi drukkolunk Sziminek és csapatának.

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 30,04MB - Duration: 1:05:34 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #016 - Rhino motoron (1. rész)

2015-06-20

Az exkluzív különkiadás első része, amelyben Szimcsák Attila, a Rhino Tours egyik atyja és túravezetője a vendégünk. Szimit motoros evolúciójáról faggatjuk, majd a Rhino Tours alapításáról és céljairól beszélgetünk. Szuper sztorik a kezdeti botladozásokról, a túravezetőkről és a Rhino Tours által szervezett túrák részleteiről. Résztvevők, motorok, útvonalak, szabályok, evés-ivás - minden sorra kerül, a BMW pedig kap egy kis ingyenreklámot. Mi csak kérdezünk, Szimi pedig válaszol. Ne tedd messzire a motorkulcsot, ha meghallgatod kedved lesz nyeregbe pattanni!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32,03MB - Duration: 1:09:54 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #015 - Az első gumi

2015-06-15

Nehéz ébredés után könnyed csevegés a magát Hondásnak valló Stonerről. Talán ő vitte félre az idei gép fejlesztését? David Emmett statisztikákkal igazolja a gyártók erősorrendjét, ami a kárörvendők szerint persze csak MM93 jellemét fejleszti. Amúgy lassan "Mr. Perfect" Lorenzo-t kezdjük el utálni, a Ducati meg szinte felszáll az egyenesek végén. De bármit csinálnak a többiek, a végén Rossit imádja a nép! Mi biztosan nem veszünk utcai MotoGP Hondát, még akkor sem, ha új fejlesztésű Michelin feszül rajta. Biaggi és Lorenzo kapcsolata több mint gyanús, szerencsére a motoros bőrgúnya légzsákja mindentől megvéd. Kovax a Schuberth új arca, bár nyakizmai nem bírják a súlynövekedést. Maz újra a pályán keni az R6-nak, hamarosan gumicserével próbálja visszahozni legjobb idejét. Vezetői tréning motorral? A Tripla Apex hipsztere szkeptikus, de szerinte a lane-splitting rendben van, akár villanymotorral is. Az eddigi egyik legjobb!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 32,48MB - Duration: 1:10:54 m (64 kbps 44100 Hz)


Tripla Apex #014 - Bringák és talicskák

2015-06-01

Nem ér váratlanul, hogy az idei suzukai 8 órás futamon a Yamaha egy erősen "B" kategóriás csapattal fog indulni. Mugello GP esélyeket latolgatunk a pénteki edzéseredmények alapján, majd Rossi egyedi festésű sisakjairól beszélgetünk. Kiderül, hogy melyikünk nem járt még a hangulatos toszkán versenypályán. Távol-keleti MotoGP túrát tervezünk büntikassza finanszírozással, majd szalonképtelen szavakkal illetünk elég klassz bringákat. Felháborító, hogy egyesek szerint a sorkettes motoroknak nincs működési kultúrája, de ettől még nem kell V8-as motort építeni, vagy a konnektoros verziót választani. Az megvolt már, hogy Maznak ismét van motorja?!

Az adásban elhangzott linkek és extrák:

More   Download

Filetype: MP3 - Size: 39,49MB - Duration: 1:26:01 m (64 kbps 44100 Hz)


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |